Festék

Posted by on augusztus 3, 2010 at 4:17 du..

Egy festék, amely megteremti az otthon melegét!

Egy szépen festett fal, a megfelelően kiválasztott színvilág rendkívül nagy szerepet játszik az „otthon melegének” megteremtésében. De ki gondolna arra, hogy egy festék nem csak idézőjelesen járulhat hozzá az otthon melegéhez, hanem az esztétikai élményen túl, a szó szoros értelmében is. A Protektor festékcsalád egyszerre nyújt megoldást épületének kifestésére, hőszigetelésére és örökre elűzi a lakásukat hőszigetelni vágyók rémálmát, az utólagosan megjelenő penészfoltokat.

Egyedülálló technológia, akár 40%-os fűtési költségcsökkenés

A Portektor festékcsalád tagjai egyedülálló módon, a festékben található apró kerámiagömböknek köszönhetően rendkívüli hővisszaverő képességgel rendelkeznek. A lakás külső homlokzatán alkalmazott festék megvédi házát a külső hőhatásoktól, a nyári melegtől és a téli hidegtől, míg beltéri festékünk ezzel szemben télen benntartja a lakás melegét, nyáron pedig megakadályozza a friss, lehűlt levegő kiszökését. Az egyetlen más festék esetében sem alkalmazott technológiának köszönhetően, a kerámiatartalmú festék hősszigetelő képessége mellett, azzal is hozzájárul a lakás kellemes konfortérzetéhez, hogy nagymértékben elősegíti az egyenletes hőmérsékletet kialakulását a lakás minden pontján. Ebből adódóan alacsonyabb hőfok mellett magasabb hőérzet alakul ki, csökkentve ezáltal is a fűtésre vagy hűtésre felhasznált energiát.

Nincs többé penész

Köztudott, hogy a kerámia nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkezik, gondoljunk csak az évezredek óta használt kerámiaedényekre, cserepekre, párologtatókra. A kerámiatartalmú festék magában szívva a fal és a levegő nedvességtartalmát, szárazon tartja a falat, növelve annak hőszigetelő képességét és optimálisan tarja a lakás levegőjének páratartalmát. Megakadályozza a falak penészedését, újabb tulajdonságával járulva hozzá a fűtési költségek lefaragásához.

Széles körű felhasználhatóság

Természetesen a legoptimálisabb hőszigetelő hatás, akkor érhető el, ha a ház teljes felületére kiterjed és nem maradnak lyukak, hőhidak, ahol megszökhet a meleg. Termékcsaládunk tagjai a ház lábazatától kezdve, a falakon keresztül a tetőig, minden típusú felületre optimális megoldást kínálnak. Alkalmazhatja festékeinket beltéren és kültéren, fa, fém vagy egyéb más felületeken.

Most építi lakását, vagy felújításon töri a fejét? Keressen minket és kérjen részletes tanácsadást szakképzett kollégáinktól az alábbi elérhetőségek bármelyikén!