Hőszigetelés

Posted by on január 17, 2011 at 9:44 du..

Szeretne energiát megtakarítani? Mindezt a saját kényelme és pénztárcája érdekében? Tájékozódjon nálunk a hőszigetelés hasznosságáról. Otthonunk energiatakarékosságát és hő veszteségének mértékét a hőszigetelő rendszerrel való ellátottsága vagy épp annak hiánya határozza meg. A megfelelő hőszigetelés alkalmazásával nagy mértékben csökkenteni tudjuk fűtésszámlánkat.

Portálunkon összegyűjtöttünk egy hőszigetelési tudásbázist, amely részletesen foglalkozik a különböző hőszigetelési rendszerekkel és az alkalmazott hőszigetelő anyagokkal. Tájékozódhat a beltéri szigetelés során alkalmazott vízhatlan anyagokról, melyekkel elkerülheti a páralecsapódás okozta penészfoltokat. Télen a hő az épületek belsejéből kifelé, míg nyáron befelé áramlik. Ezt leginkább homlokzati szigeteléssel tudjuk orvosolni. A manapság használatos hőszigetelő anyagok normalizálják a hőmérsékleti viszonyokat és környezetbaráttá alakítják otthonunkat azzal, hogy csökkentik a káros fűtési melléktermékek szabadba jutásának mennyiségét.

Ezenkívül számos előnye van akár az utólagos, akár a homlokzati szigetelésnek. Kellemes belső hőérzetet (klímát) alakít ki és növeli ingatlanunk értékét. Látogasson el oldalunkra, ismerkedjen meg a hőszigetelő anyagok széles skálájával és azok lehetséges felhasználási módjaival.