Festék festékek

Posted by on szeptember 10, 2010 at 9:42 du..

Kíváncsi Ön arra, hogy a mai modern festékek milyen problémákra nyújtanak megoldást, milyen sokoldalú a felhasználási körük és hányféle falfesték közül választhat? Kérem látogasson el honlapunkra, ahol az általános információkon túl megismerheti az általunk forgalmazott festékek teljes arzenálját, legyen az beltéri vagy kültéri alkalmazású, diszperziós festék, vagy az időjárásnak tökéletesen ellenálló készítmény.

A beltéri alkalmazásra ajánlott termékeink közül olyan érdekességekről is tájékozódhat, mint a penészmentesítő, vízlepergető festékek, vagy a nagy hőhatású helyekre ajánlott hővisszaverő tulajdonságokkal bíró festékeink.

Szíves figyelmébe ajánljuk kültéri felhasználásra ajánlott termékeink széles palettáját is, amelyek legfőbb jellemzője az időjárás-állóság. Legyen szó diszperziós falfestékről, favédő lazúrokról, vagy akár korrózióvédelmet is nyújtó fémfestékről, Ön minden bizonnyal meg fogja találni nálunk azt a terméket, amelyre szüksége van.

Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy milyen célra kívánja felhasználni termékeinket: penészmentesítést szeretne vagy egyszerű színező védelmet? A többit bízza ránk! Látogasson el weboldalunkra, ahol megannyi információval segítjük optimális döntésének meghozatalában!